• Post category:Elite / Junior
  • Post published:8. oktober 2019

Vi har i år haft 4 ungseniorer med i Junior Distrikts Turnering (JDT) U25-række.
JDT er en ranglisteturnering, hvor der over i alt 5 turneringer, dystes både på dagen og til en samlet rangliste.

I løbet af året, er det blevet til flere top-3 placeringer til Norddjurs spillerne og ved den afsluttende afdeling i Mollerup GK, løb Lasse Friis efter netto 73 slag med 2 pladsen, efterfulgt af Sofus Kjemsø Jensen med netto 76 slag på 3 pladsen.
Tredje pladsen var præcist nok til, at Sofus sluttede som vinder af den samlede rangliste og han skal derfor repræsentere Norddjurs på Distriktets hold, ved den afsluttende Super Cup, som afholdes i Nordsjælland i uge 42.
Lasse sluttede 7 på ranglisten, mens Nikolaj Krogh sluttede 8 og Matthias Nygård sluttede som nr. 15.