Golfringen

Golfringen er en fritspilsaftale med 8  klubber:

Du kan som fuldtidsmedlem i af en af de ovennævnte golfklubber, frit spille lige så mange runder du ønsker på banerne i Golfringen. Du skal blot tilmelde dig aftalen, der er gældende fra 1. januar 2019.
Prisen er kun 800,- kr. for hele kalenderåret 2019.

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til sekretariat@norddjursgolf.dk med angivelse af dit DGU-nummer. Medlemskab er dog først gyldigt, når din betaling er registeret i sekretariatet og du efterfølgende har modtaget en mail som bekræftelse fra os.

Bagmærke og miniguide
Når du har betalt, får du et specielt Golfringen bagmærke, hvorefter du blot booker den ønskede bane via Golfbox.
Bagmærket skal bæres synligt på baggen.
Der udarbejdes af Mollerup Golf Club en mini guide til de medlemmer som tilmelder sig Golfringen.

Rettigheder
Golfringen giver fri adgang til klubbernes 18-hullers baner, samt deltagelse i alle åbne turneringer på de enkelte klubbers medlemsvilkår.
Alene fuldtidsbetalende medlemmer i de involverede klubber kan blive omfattet af ordningen.

Eksisterende rabataftaler mellem klubberne
De eksisterende rabataftaler mellem klubberne fortsætter uændret, for dem der vælger ikke at tilkøbe fritspils-ordningen.

Karenstid
Et fuldtidsmedlem, (der har tilkøbt Golfringen), som skifter klub mellem samspilsklubberne kan ikke købe Golfringen de første 36 måneder, med mindre der på medlemmet samtidig sker en adresseændring til nærområdet for samspilsklubben. Medlemmer fra andre medlemsgrupper, der skifter klub og tegner fuldtidsmedlemsskab, er ikke omfattet af karenstidsperioden på 36 måneder.