Herunder er hans præsentation:

 

“Jeg vil prøve at beskrive hvad jeg vil kunne bidrage med i det kommende arbejde i bestyrelsen for Norddjurs golfklub.

Men først hvem er Ivan egentligt, jeg vil mene at jeg er en person som er ligefrem og en person som godt må lære at pakke sine budskaber lidt ind så de ikke bliver misforstået, men fordelen ved denne persontype er, at personen med en sådan profil ved du altid hvor du har, både på det personlige og forretningsmæssige plan. Jeg er ubetinget en holdspiller som vil gå ind til opgaven i bestyrelsen med den overbevisning at Norddjurs Golfklub skal og bør drives som en virksomhed, og med alle de frivillige som yder en fantastisk indsats er der et fantastisk fundament i klubben, til de kommende opgaver.

Jeg er som person empatisk, loyal, struktureret og god til at lytte til konstruktiv kritik.

Fra mit job mæssigt virke kommer jeg fra 21 års erfaring som leder og de seneste år som chef for ca. 150 medarbejdere, ikke at det nødvendigvis et adgangskrav til bestyrelsen i Norddjurs Golfklub, men blot en bekræftelse på at jeg kan have endog rigtig mange bolde i luften.”

De bedste hilsner

Ivan Mejrsk

Ivan Mejrsk
Ivan Mejrsk