Bliv medlem og vær en del af et fællesskab der deler samme interesse og dyrker golfsporten på en fantastisk bane med tilhørende gode klubfaciliteter.

Klubben tilbyder blandt andet alle medlemmer:

  1. En fantastisk 18 huls golfbane
  2. Et aktivt klubliv for både børn, voksne og seniorer
  3. Klubber i klubben
  4. Gratis træningsbolde og træningsfaciliteter
  5. Fri afbenyttelse af puttinggreen
  6. Fri afbenyttelse af indspilsbane
  7. Frit spil på Par 3 bane
  8. Sommergreens hele året
  9. Pro golftræner
  10. Proshop

Banen opfylder alle kriterier for en fantastisk bane – Der er huller med skov og sø i spil, og der er huller med åbne vidder. Du kan få lov at nyde den smukke natur med dens dyreliv, mens du får god motion. Banen er middelsvær, men let at gå da den er på fladt terræn.

Alle begyndere samt medlemmer har fri afbenyttelse af alle træningsfaciliteter og nybegyndere kan låne udstyr af klubben uden beregning.

Norddjurs Golfklub kan tilbyde et meget aktivt klubliv, hvor alle bliver budt velkommen med smil og imødekommenhed. Vores seniorklub spiller hver onsdag formiddag hele året, onsdagsherrerne hver onsdag eftermiddag i sæsonen og tirsdagsdamerne hver 2. tirsdag eftermiddag. Klubberne i klubben benytter desuden klubhuset til fællesspisning, venskabsmatcher og hyggeligt samvær. Golf er en ideel sport også for enlige

Klubben arrangerer hvert år flere turneringer, hvor alle kan deltage, og hvor der konkurreres om flotte præmier. Efter hver turnering slutter vi af med fællesspisning i klubhuset.
På gensyn i klubben
Golfspillere med registreret handicap og DGU-kort eller banetilladelse, erhvervet i anden golfklub, kan melde sig direkte ind i Norddjurslands Golfklub enten som fleksmedlem, lang distance medlem eller i forbindelse med klubskifte som fuldt medlem.

Der skal forevises dokumentation for klubmedlemskab samt handicapregistreringskort.