Tirsdagsdameturneringer

Du er allerede medlem – velkommen i klubben

Tirsdagsdamernes primære formål er at tilrettelægge og afvikle arrangementer med fokus på såvel det konkurrencemæssige som på det sociale.

Tirsdagsdamerne er en klub i klubben. Når du er medlem af Norddjurs Golfklub, er du født medlem af Tirsdagsdamerne – hvis du altså er en dame på 18 år eller derover.
Du skal ikke foretage dig noget aktivt i forhold til at blive optaget i klubben. Det betyder ikke at du er tilmeldt vores arrangementer, men det betyder at du via mail orienteres om hvad der sker i dameklubben.

Vi lægger meget stor vægt på det sociale, og vil gerne tilrettelægge vores arrangementer, så der er plads til alle. Det skal være sjovt at deltage.

Vi spiller hver tirsdag i sæsonen.

Hver den 1. tirsdag i måneden samles vi efter turneringen til fælleshygge med spisning, uddeling af præmier fra de foregående tirsdage, samt forhåbentlig en masse snak og grin.

Tirsdagsturneringerne er med løbende start om formiddagen fra kl. 8.30 – 8.52 (her er der kun 18 hullers deltagelse) og om eftermiddagen fra 16.00 – 16.30 (her er det muligt at spille både 9 og 18 huller.)

Tilmelding til månedsturneringen foregår på golfbox.dk senest søndag inden turneringen kl. 20.00. De øvrige tirsdage møder du blot op et kvarter før hvor der trækkes lod om sammensætning af de forskellige flights.

Nærmere information og evt. hjælp til tilmelding, fås ved at kontakte et af medlemmerne fra dameudvalget. Du er i øvrigt altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget med tirsdagsdamerne.

Udover vores egne turneringer, laver vi også venskabsturneringer med andre klubber, som du frit kan deltage i. (mod betaling)

Desuden arrangeres der udebane-mesterskaber som du også kan deltage i hvis du har lyst.

Hilsen Dameudvalget


Venskabsklubber:
Randers Golfklub
Randers Fjord Golfklub
Grenaa Golfklub
Mollerup Golf Klub


Tirsdagsdamernes sang:

Melodi: Vi er flikorna fra Skåne…

Vi er pigerne fra Norddjurs, Vi er fulde af humør,
og vi golfer løs i al slags vejr og får en sund kulør,

om det regner, stormer, hagler -men i solskin helst – især
Vi er pigerne fra Norddjurs, Vi ka- bare ikk´la´vær´.