Vinsmagning for kvinder

Arrangementet er aflyst og udsættes til efter sommerferien.

På fredag Kl. 18.00-21.00 vil der i forbindelse med Kvindegolf, blive afholdt et vinsmagningsarrangement for at skabe fælles oplevelser for deltagerne. I den forbindelse vil vi gerne inviterer klubbens øvrige kvinder til samme arrangement.

 
Vores medlem Erik Leth, der ejer Lundgaard Vine, vil medbringe en vifte af vine som kan nydes af den kvindelige gane. Han vil også have tilbud klar, så hjemmelageret kan suppleres.
I vil komme til at smage Rosé og hvidvine fra det sydligste Italien og rødvine fra 3 forskellige områder i Italien og fra 2 steder i Frankrig. Derudover vil der være en frisk Prosecco fra Veneto området produceret af Prins Gusto.
Der vil til Vinsmagningen blive serveret en let osteanretning.
 
Tilmed dig senest i morgen kl. 12 på golfbox. Pris: kr. 160,-
 
Erik om sin hobby:
“For ca 25 år siden startede jeg med at importere vine. Jeg var dengang eksportchef på Dronningborg Maskinfabrik og var ofte i Frankrig. Mine kolleger bad mig ofte om at tage forskellige vine med hjem når jeg var af sted , så på et tidspunkt besluttede jeg at tage nogle paller vin hjem i stedet, så kunne kollegerne hente vinene hos mig. Det har siden vokset så i dag er det hovedsageligt vine fra Italien jeg importerer, men jeg har også stadig nogle franske producenter fra dengang. Jeg er så privilegeret at vinimporten er en hobby for mig . Det er en hobby, som hele tiden bliver mere og mere interessant jo mere informationer jeg får fra producenterne om deres vine og produktions filosofi. Derudover er det ofte et godt rejsemål og besøge producenterne. I dag har jeg en del faste kunder , nogle restauranter og ellers er vingaver blevet et godt marked”