• Post category:Bestyrelsen
  • Post published:19. oktober 2019

Vi søger en person der har gode skriftlige formuleringsevner og kan kommunikerer både kortfattet og uddybende. Du har lyst til at promovere klubben, for derved at synliggøre os for både nuværende og fremtidige medlemmer, gæster og virksomheder.

Som en vigtig brik i klubbens kommunikation, bliver det dit ansvar at hjemmesiden er levende og opdateret, så den forbliver relevant og interessant.

Som webmaster har du kontakt til en stor del af klubben, når du publicerer nyheder, referater fra bestyrelsen, udvalg og klub i klub. De nuværende faste sider opdaterer du løbende og tilføjer nye efter behov. Vi håber du har en vis grafisk forståelse, men underviser dig i at klargøre fotos til online brug.

Arbejdet kan udføres på en PC/tablet eller sågar mobiltelefon med internetadgang, hvorfra der er via login, er adgang til det bagvedliggende system, udviklet i WordPress et nemt system der kan sammenlignes med Microsoft Word.

Som en naturlig del af kommunikationen, kan du også blive administrator af vores Facebookside, så vi fortsat har fokus på strømmen af informationer på det sociale medie.

Har du derudover grafiske kompetencer, mangler vi også ressourcer til fremstilling af trykte reklamer og annoncer.

Det vigtigste er at du har lyst til kommunikationen, det tekniske vil du blive undervist i og hurtig lære.

Er du interesseret eller har spørgsmål, så kontakt venligst Ruben Leonhardt på mail webmaster@norddjursgolf.dk eller telefon 2056 6254

 

Bestyrelsen