2013 blev året hvor Norddjurs Golfklub kunne kalde sig landsmestre i U16C.

Drengene fra Norddjurs har haft en flot sæson, hvor de har været ubesejrede i deres pulje og kæmpet sig igennem tætte kvalifikationsmatcher til landsfinalen. Holdet har i år bestået af  Joachim Jensen, Magnus Larsen, Sofus Jensen og Rasmus Juhl, som alle har bevist deres værd som talentfulde golfspillere.

Søndag d 6. oktober kunne drengene fra U16C hæve pokalen og fejre den flotte nye titel som landsmestre 2013 efter en spændende kamp mod Københavns Golfklub. Det blev tre tætte matcher, som blev afgjort på hul 17 og 18. Norddjurs holdt koncentrationen til det sidste og trak sejren på 4-2 i land.

Lørdag d 5. oktober gik turen til Værløse, hvor der skulle spilles prøverunde forud for den store finale om søndagen. Lørdagsrunden blev spillet i voldsomt blæsevejr, så det var svært at få taktikken på plads. Rasmus Juhl fortæller om den vigtige søndag: Der var tee-off kl 12, så de måtte tidligt op og afsted. Det er vigtigt at have god til på driving range, så man kan få svinget på plads, og samtidig have tid til at pjatte og lave jokes. Da de står på driving range, går det op for Rasmus, at han mangler sit 9-jern! Morfar (Mogens Poulsen) sendes tilbage til vandrehjemmet, og finder ud af, at nogle hollændere er har brækket det i fuldskab. Rasmus må derfor spille finalen med en jern mindre i bag’en. Rasmus spiller en god runde og hygger sig med sin modstander fra Københavns Golfklub. Selvom det er en vigtig match, skal der være tid til at hygge sig ude på banen. Efter tre lange og nervepirrende matcher sænker Rasmus det putt, som sikrer Norddjurs Golfklub  titlen som landsmestre i U16C 2013. Stort tillykke til drengene.

Link til video, hvor Rasmus sikrer det sidste putt og dermed sejren:
https://www.facebook.com/photo.php?v=644222068931763&set=o.327883530419&type=2&theater