• Post category:Bestyrelsen
  • Post published:8. april 2022

Jesper er 47 år gammel og har dyrket golf i 37 år. Han bor i Viborg sammen med Daniela og deres to døtre Victoria og Isabella.
I familien er de rigtig glade for sport og er generelt meget fysisk aktive. Mens pigerne er vilde med dans, har Jesper altid været mest glad for fodbold og golf. Han har i mange år dyrket golf og fodbold på eliteniveau og har stor divisions erfaring indenfor begge sportsgrene.

Jesper er uddannet lærer med speciale i samfundsfag og idræt. Han har flere års erfaring som underviser og har også været ansat inden for Blå Kors. De seneste 25 år har Jesper arbejdsmæssigt dog primært beskæftiget sig som leder inden for professionel fodbold.

Jesper er ansat pr. 3. april 2022 som Golfmanager og træner i klubben. Han vil primært være til rådighed for træning mandage, torsdage og fredage, samt hver anden lørdag. Ledige træningstider vil fremgå af ProPlanner, der kan tilgås via Golfbox.

Jespers forventningerne til jobbet:
”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med de nye udfordringer. Mit første indtryk af Norddjurs Golfklub har været super godt. Man mærker tydeligt at Norddjurs er en sund, velfungerende og dejlig golfklub med gode og klare værdier.
Jeg kommer med et kæmpe drive og glæder mig meget til at sætte præg og være med til at udvikle klubben, i en endnu mere positiv retning.”

Har I spørgsmål eller lignende kan I altid kontakte mig på mail jll@norddjursgolf.dk eller telefon 23262253