Venskabsklubber med aftale om greenfee til nedsat pris!
Vi har en aftaler med flere klubber, se dem på denne side: Greenfee samarbejde.

Greenfee

Sommer

Vinter 1)
Fra 1. november 2023

Senior – hverdage300,-225,-
Senior – weekends og helligdage350,-250,-
Køb 10 stk. greenfee og spar op til kr. 750,-2.750,- 
Juniorer* – hverdage150,-½ pris
Juniorer* – weekends og helligdage175,-½ pris
Par 3 bane75,-75,-
Bolde på Driving Range, tillæg til greenfee**20,-20,-
Bolde på Driving Range, uden betalt greenfee***95,-95,-
Leje af Golfvogn25,-25,-
Leje af Buggy/Golfbil 18 huller250,-Ikke muligt


Vinter1)
Priserne er gældende ved overgang til vinterbane. Konkret dato herfor, besluttes hvert år af klubbens greenkeepere i samråd med bestyrelsen og er afhængig af vejr og banens tilstand.
Kørsel med buggies, scooter og løbehjul er indstillet, undtaget for egne medlemmer der af helbredsmæssige årsager har specialtilladelse.

Alle former for persontransporterende køretøjer kræver tilladelse fra sekretariatet.

*Juniorer
Et juniormedlem fra Norddjurs Golf kan invitere en juniorgæst fra en anden klub i distrikt 2 til gratis greenfeespil.
Op til 3 juniorer kan spille gratis, når de spiller sammen med en fuldt betalende voksen greenfeespiller. Norddjurs Golfklub er med i ovenstående “3 for 1” ordning. Se mere om denne aftale på Dansk Golf Union.

**Rangebolde
Betaling af bolde sker ifm. check-in på GolfMore boxen. Dokumentation for betaling fremgår af bagmærket (3. fløjen af scorekortet).
***Træningsbolde
Driving Range, træningsarealer og rangebolde kan benyttes uden betalt greenfee: kr. 95,-

Betingelser

En forudsætning for at kunne spille er, at man er aktivt medlem af en golfklub, hørende under Dansk Golf Union – DGU og man skal kunne legitimere sig med et gyldigt DGU-kort eller Green Pas. Handicap må maksimalt være 54.

Flexmedlem

Flexmedlemskaber giver kun ret til spil på klubbens bane mod betaling af fuld greenfee, dette uanset kampagnepriser, tilbud og rabatordninger.

Bestilling af starttider

Det er muligt bestille starttider via GolfBox i op til 14 dage i forvejen. Tidsbestilling kan også foretages på GolfMore boxen i klubhuset eller ved henvendelse til klubbens sekretariat. Ved tidsbestilling pr. telefon bedes DGU-nummer og navn på samtlige deltagere, tidsbestillingen vedrører, oplyst. Husk at bekræfte din bestilling senest 10 minutter før start.

Bekræftelse og betaling foretages på GolfMore boxen, der er placeret til højre i receptionsområdet, hvor du og dine medspillere indskriver sig. Undlader man at bekræfte sin tidsbestilling, bliver bestillingen slettet og den nu ledige tid kan overtages af andre spillere i klubhuset.

Vigtig vedr. fortrinsret på banen i weekenden

I weekends og på helligdage fra kl. 09:00 til 13:00 har 3- og 4-bolde fortrinsret på banen.
Af hensyn til flowet på banen og ønsket om, at så mange som muligt kan komme ud at spille golf på det tidspunkt, der passer alle bedst – herunder også greenfeegæster – opfordrer bestyrelsen alle reserverede 1- og 2-bolde om at slå sig sammen til minimum 3-bolde, men helst 4-bolde ved at foretage rettelse i Golfbox, så der åbnes for tider til flere spillere.

Klubben/sekretariatet har dog ret til at sætte to ”bolde” (reservationer) sammen til én bold, for derved at fylde flest mulige starttider ud med 4-bolde. 

Fortrinsretten indebærer, at hurtigere spillende grupper kun skal lukkes igennem, hvis bolden, der har fortrinsret, leder efter en bold, eller den taber sin plads på banen, således at der opstår et ledigt hul foran. Det betyder, at de ikke skal lukke 1- og 2- bolde igennem, hvis ikke der er et tomt hul foran dem. (se evt. mere her)