Vi opfordrer alle til at udnytte banens kapacitet optimalt, ved at fylde starttider op med 4-bolde, specielt i weekenden og på helligdage –  i øvrigt i overensstemmelse med klubbens ordensregler herom:
I weekends og på helligdage fra kl. 09:00 til 13:00 har 3- og 4-bolde dog fortrinsret på banen.

Fortrinsretten indebærer, at hurtigere spillende grupper kun skal lukkes igennem, hvis bolden, der har fortrinsret, leder efter en bold, eller den taber sin plads på banen, således at der opstår et ledigt hul foran.

Derved kan antallet af golfrunder i de travle timer øges med 30-40 %.  Flere kan spille golf, og det giver også et bedre flow på banen til glæde og gavn for alle.

Husk at alle er i sin fulde ret til at booke sig ind på en tid, som ikke er fuldt booket. Dvs. at hvis der kun står 2 personer på en starttid, må du gerne booke dig ind på tiden.

Klubben/sekretariatet har dog ret til at sætte to ”bolde” (reservationer) sammen til én bold, for derved at fylde flest mulige starttider ud med 4-bolde. Denne ordningen praktiseres stort set efter samme princip som på de fleste andre af landets andre travle golfanlæg. Formålet er, at flest mulige gæster og medlemmer kan komme ud og spille golf på de attraktive tidspunkter (eftermiddage, weekends og helligdage).

Flyttes du eller din bold, til en ny starttid vil du selvfølgelig kunne se det i Golfbox, og du vil aldrig blive flyttet til en tidligere tid, men kun til en senere tid og max 3 tider (22 min.)  Det tilstræbes naturligvis i videst muligt omfang at efterkomme tidsbestillingerne, som de er afgivet.

Det er en stor hjælp, når alle er omhyggelige ved tidsbestilling.

  • Sørg for at booke alle deltagende spillere, for ”glemmer” du at booke en spiller kan du risikere, at der ikke er plads.
  • Husk at afbestille din tid, hvis du bliver forhindret.
  • Bekræft din bestilte tid når du ankommer.
  • Overhold desuden starttiderne, gå hverken ud tidligere eller senere end den tid du har booket.

Muligheder for sanktioner.

Hvis et medlem inden for en periode af 4 sammenhængende uger har 3 ”ubekræftede” bookinger, kan vedkommende udelukkes fra bookingsystemet i en periode af 2 måneder.

Mange tak for hjælpen!

 

Bestyrelsen
Norddjurs Golfklub