• Post category:Nyheder
  • Post published:19. februar 2022

Kære medlemmer

I forbindelse med, at jeg stopper i klubben, havde bestyrelsen d. 18/2 arrangeret en afskedsreception.
Jeg blev og er meget bevæget over alle jer, som mødte op for at tage afsked. Alle disse mennesker understreger blot, hvad jeg har fået lov til at være en del af de sidste 3 år, jeg har sat mine ben i klubben.
Oplevelserne har været mangfoldige og ikke mindst fantastiske, og har været med til den udvikling, jeg personligt har opnået, men bag disse oplevelser er der mennesker. Personer i form af medlemmer, frivillige, ansatte og bestyrelse, som jeg gerne vil have lov til at takke.

Norddjurs Golfklub er en mosaik dannet af et væld af skønne og dejlige mennesker med stor passion for klubben, hvilket danner grundlaget for vores fantastiske motto: “Vi samler på venskaber”.

Jeg vil også sige tak for den gaveregn, jeg har mødt i forbindelse med min afsked fra medlemmer, udvalg, ansatte og bestyrelse. Med et smil på læben, får det mig til at tænke på ironien i, at man fejrer ens afsked.

Jeg har et par dage mere på kontoret til overlevering og afslutning i sidste uge af februar, så skulle I have et spørgsmål, er I velkommen.

Endnu en gang vil jeg gerne have lov til at sige tak for denne gang, men vil ikke sige farvel da jeg har planer om at komme i klubben i forbindelse med spil i vinterhalvåret og andre personlige relationer.

De varmeste og kærligste tanker

Mads Malmmose Sørensen