SPORTSLIG NYSKABELSE PÅ DJURSLAND

Sparekassen Kronjylland vil sammen med Ebeltoft Golfklub, Norddjurs Golfklub og Grenaa Golfklub arrangere og afholde “DJURSLANDS GOLFTURNERING”

De 3 golfklubber har længe ønsket at afholde en større fælles golfturnering på Djursland. Det er nu lykkedes. En helt ny turneringsform skal gøre Jyllands næse på Djursland endnu mere kendt som golfdestination via en attraktiv stor årlig golfturnering.

Initiativtagere til turneringsformen er Søren Mandrup Wellejus, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland, samt eventkoordinator Torben Bach Sørensen fra Grenaa Golfklub.
I samarbejde med Sparekassens afdelinger i hhv. Auning, Ebeltoft og Grenaa, Sparinvest og Nemforsikring, er der indledt et konstruktivt samarbejde, der har resulteret i et solidt fundament for turneringen. Derfor kan der søndag den 2. maj 2021 afholdes indledende kvalifikationsmatcher til finalen, der afvikles senere på året. Kvalifikationsmatcherne afholdes som selvstændige klubmatcher i de 3 klubber på samme dag. Spillerne vil være inddelt i rækkerne A, B og C med præmier til de 3 bedste per række. 

Den specielle turneringsform betyder at de 10 bedst kvalificerede pr. række fra klubmatcherne, kvalificerer sig til finalen. Denne afvikles i 2021 søndag den 8. August på Grenaa golfbane, hvor der vil være attraktive præmier til de 3 bedste pr. række.

I første omgang er der kun adgang for medlemmerne i de 3 klubber til turneringen. Men ambitionen i de kommende år bliver at åbne for golfspillere fra andre klubber og derved øge kendskabet til Djursland, som en attraktiv golfdestination.

 

“Sparekassen Kronjylland ønsker med Djurslands Golfturnering at støtte de 3 lokale golfklubber og deres medlemmer med en attraktiv stor golfturnering på Djursland.”
Søren Mandrup Wellejus, Sparekassen Kronjylland.

 

“Djurslands Golfturnering medfører nye bekendtskaber og vil støtte et frugtbart samarbejde mellem de 3 klubber, til glæde for vores medlemmer.”
Jette Glargaard, formand for Ebeltoft Golfklub

 

“Det er en stor glæde at Sparekassen Kronjylland som hovedsponsor for Djurslands Golfturnering, støtter Djursland og klubbernes arbejde. Jeg håber vi kan fortsætte og udvikle samarbejde således at den bliver en anerkendt årlig golfturnering rigtig mange golfspillere vil finde det attraktivt at deltage i”.
Torben Bach Sørensen, Grenaa Golfklub

 

Vi glæder os over samarbejdet med de 3 lokale Sparekassen Kronjylland afdelinger. Et glædeligt samarbejde der støtter klubbernes fremtidige udvikling i vores område.”
Annie Pihl, formand for Norddjurs Golfklub