• Post category:Elite
  • Post published:13. august 2017

Søndagens kamp er vel overstået.
Vi vandt 6-3 efter en meget velspillet match, og da Brønderslev vandt i Tange, ender vi på en rigtig flot 2.plads a-point med vinderen, så det var marginalerne der gjorde, at vi ikke blev puljevinder.  Vi kan dermed se tilbage på en rigtig god sæson med fint sammenhold, god træning, og masser af skønt social samvær.

Fortsat go’ golfsæson til alle.

Marianne Mogensen

 

Lørdag d.12 August var vi igen klar til match.
Arne stod klar med kaffe på kanden i klubhuset, og Anni med hjemmebagte boller, så ingen undskyldning, alle fik den bedste start på dagen, hvilket også blev gengældt, da vi sendte Tange pigerne hjem med et 8-1 nederlag. MEN vi havde jo også revanche til gode, så godt gået piger.

Det fine resultat gør, at vi nu i et hvert tilfælde ikke kan rykke ned, og hvis Brønderslev taber i Tange og vi vinder i Hjørring i morgen tager vi faktisk 2.pladsen, så det må være det vi går efter.

Stor tak til Majbrit som valgte at bruge sin lørdag formiddag på at gå caddie for mig, tak til Anni for holdleder-tjansen og tak til Arne for igen at stå klar med velgrillede pølser til både os og vores modstandere.

Marianne Mogensen

 

Se det samlede puljeresultat her