• Post category:Elite
  • Post published:4. juni 2017

Damerne i 3. division var på  besøg i Brønderslev i første runde og det blev til en flot sejr sejr til 3 singlen og da vores foursome, Jytte Lehrmann og Heidi Schou Sørensen hev sejren i land på hul 18 og sikrende det en flot samlet udbanesejr på 5-4. Dagens efter var modstanderen Hjørring og med sejr i 1 og 3 singlen samt en delt 2 single blev det ligeledes en flot 5-4 sejr. Marianne Mogensen formåede at vinde begge sine opgør i løbet af weekenden. Nu har holdet maximum point efter de to første runder og der er lagt op til et spændende topopgør mod ligeledes ubesejrede Tange Sø ude den 17 juni. Det bliver spændende at følge.

1. holdet i 5 div. var ramt af en række afbud, men med tre debutanter i truppen kæmpede holdet godt. I Randers lå holdmatchen og tippede med 2 single, med 1 ned inden hul  17 hul var der stadig mulighed for at hive den samlede sejr hjem. Desværre lykkedes det ikke og matchen blev tabt 6-8. Dagen efter hjemme mod Lûbker blev det endnu mere spændende. Denne gang var vores foursomes 1 up med to huller at spille og skulle blot dele et af de sidste to huller for at hive holdsejren i land. Desværre svigtede heldet i den afgørende fase og Lübker kunne vende matchen og dermed trække sig sejrende ud af besøget hos os med samlet 6-8. To af debutanterne trak sig sejrrigt ud af begge holdets første matcher, godt spillet Dennis Nash og Sofus Frederik Kjemsø Jensen. Det samme gjorde Henrik Rosengreen.

2. holdet i kvalrækken tabte 2-12 i Skive i første runde, mens der dagen efter i Års var mere spænding. Desværre var marginalerne heller ikke med os denne gang og da 1 singlen tabte på hul 18, tabte holdet 5-9.  

Næste runde spilles 17 og 18 juni

3. div. Damer: 17/6 ude mod Tange Sø kl. 9.10 og 18/6 hjemme mod Brønderslev 10:20

5. div. Herre: 17/6 ude mod Viborg kl. 8.00  og 18/6 hjemme mod Randers kl. 8.00

Kvalrækken herre: 17/6 hjemme mod Århus Ådal og 18/6 hjemme mod Skive 9.10 

 

Peter Mosdal

Eliteudvalget