• Post category:Nyheder
  • Post published:29. september 2013

Veteran hold VA3 nåede kvartfinalen i Veteran A-rækken – Vest i den landsdækkende Regionsgolf Danmark turnering.
Præstationen er særlig bemærkelsesværdig, da spillernes handicapindplacering var en del højere end modstandernes.

I en indledende pulje mødte holdet Grenaa, Skanderborg og Rold. Det blev kun til eet nederlag til Rold på udebane. Den afgørende match i runden var mod Rold på hjemmebane, hvor holdet vandt 9-2.

Kvartfinalen blev spillet på neutral bane, nemlig Mariager Fjord Golfklub. Modstanderen var Hammel Golfklub. Det blev en meget jævnbyrdig affære, og Hammel vandt knebent med 6-5.

Vores hold bestod af: Inger og Karsten Mouritsen, Egon Dahl Kristensen, Karl Søndergaard, Hanne og Peter Hjulmand Nielsen.
I kvartfinalen var Poul Anker Pedersen substitut for Egon Dahl Kristensen.

Veteran hold VA3

Som holdkaptajn vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle holdets spillere for en fantastisk engageret indsats. Det var en sportslig stor præstation, og endnu vigtigere er det, at vi havde nogle hyggelige timer sammen, også sammen med vores modstandere.

Vi ser frem til næste års kampe i A-rækken.
Vi bemærker også, at nogle af de andre klubber interesserer sig mere for regionsgolfturneringen end andre. Flere klubber ofrer trænertimer og økonomi på holdene, og vi erfarede, at Hammel bekostede prøverunde med træner en hel dag umiddelbart før kvartfinalen. Måske til eftertanke hos os, selvom bestyrelsen netop har svaret mig på samme spørgsmål, at klubben ikke prioriterer dette fremover?

Med venlig sportslig hilsen

Peter Hjulmand Nielsen