• Post category:Elite
  • Post published:14. maj 2021

Klubbens førstehold i 5. division fik en flot start på sæsonen.
I nyt dress på hjemmebane blev det 6-6 mod et stærkt hold fra Rold Skov. Det begyndte ellers ikke godt med nederlag i alle tre singler, men begge foursomes vandt deres kampe med 2/1. Dermed blev det også til flotte debutsejre til Keld Schou Olsen, der spillede sammen med Henrik Rosengreen, og til Lars S Christensen, der dannede par med Mads Malmmose. Dagen efter gik turen til Viborg, hvor singlerne Sofus F. Jensen, Christian Post og Peter Mosdal Jensen revancherede sig med 3 sejre. Sofus sejre 4/3, Christian 2/1 og Peter med 1/0. Spændingen holdt lidt, da Henrik og Kjeld tabte 3/1. I den afsluttende foursomes var Mads og Lars 1 up ned af hul 17. Hullet skulle deles for at sikre den endelige holdsejr og Mads stod for presset, da han holede et 2 meter. Derfra var det kosmetik, men Mads holede igen sikkert for par og sikrede en 1/0 sejr i sidste foursomes. Dermed blev det til en samlet holdsejr på 9-3. Med tre holdpoint har holdet lagt sig på en 1 plads i puljen på en bedre matchscore end Rold Skov, der også har tre holdpoint.

Klubbens herrekvalifikationshold lagde forrygende ud lørdag med en 10-2 sejr på hjemmebane mod Grenå.
Der var debut til Gunnar Arnason, Carsten Sommergreen, Danny Nygård, som alle bidragede med sejre. Danny i foursomes med Lasse Friis, mens Gunnar og Carsten begge vandt store sejre i single. Endeligt vandt Gert Nesdam og Kim Riishøj deres foursomes overbevisende. Søndag kom holdet dog ned på jorden igen i udekampen mod Mariager Fjord, som gjorde rent bord med en 12-0 hjemmesejr. Mest modstand præsterede Carsten i single, der ligesom Lasse og Danny formåede at få matchen ud på 17 hul. De 2 holdpoint rækker til en foreløbig 3 plads i rækken.

Klubbens damehold spiller i kvalifikationsrækken.
Det er andet år i opbygningen af turneringstruppen, som er i år er blevet udvidet med Anne Bjerglund Jensen på bare 16 år. Op til sæsonstart er der blevet arbejdet rigtig godt med træningen i hele truppen. Sæsonen blev indledt med to svære udekampe. Lørdag gik turen til Ålborg, der stillede med et stærkt hold, og som også blev en for stor mundfuld. Det blev til klare nederlag i alle matcher. Søndag gik turen til Volstrup, og selv om det resultatmæssigt blev til nederlag i de tre singler og foursomes, blev der ydet god modstand undervejs. Således formåede både Dorte Post og Jeanet Frese Hansen at få deres matcher ud på hul 18. Trods nederlag i begge kampe er humøret i truppen stadig højt, og der bliver høstet lærerige erfaringer, som ruster holdet og spillerne godt til de fremtidige kampe.