Som I nok har hørt, så stopper jeg i klubben den 1. december.
Jeg har været rigtig glad for at være i Norddjurs med alle de skønne mennesker, som er i klubben. Det har været en fornøjelse at lære jer at kende og få lov til at undervise jer.

Tusind tak til mine kollegaer som har været utrolig hjælpsomme igennem årene. Jeg kommer til at savne jer og vores onsdagsmorgenmøder. 

Tak for et rigtig godt samarbejde med begynderudvalget, juniorudvalget, baneudvalget og eliteudvalget, det har været en stor fornøjelse at arbejde med jer. Juniorer og elitespillere, tak for en fantastisk tid. Gå til golf grupper, det har været en fornøjelse at undervise jer. Også en stor tak til alle som har kommet til undervisning for at blive bedre golfere. Til sidst vil jeg gerne takke klub 37, senior-, herre- og dameklubben for jeres støtte med køb af gavekort til butikken.

Jeg har ophørsudsalg på alt i butikken til 50 – 80 %. Håber I kan hjælpe mig med at tømme butikken. ?

Husk at benytte jeres gavekort som udløber i år. Dem som har gavekort til 2018 kan bruge dem nu eller få refunderet deres penge.

Butikkens åbningstider i november:

Fredag den 10. november kl. 11.00 – 14.00

Lørdag den 11. november kl. 10.00 – 14.00

Fredag den 17. november kl. 10.00 – 14.00

Lørdag den 25. november kl. 10.00 – 14.00

 

Venlig hilsen

Oli Barddal