I efteråret 2015 genratede DGU rutinemæssigt vores anlæg, hvilket gav anledning til en mindre justering af banens slope og index, som følge af den naturlige udvikling banen gennemgår.

Dette bevirker en mindre justering i konverteringstabellerne, som regulerer antallet tildelte slag en spiller i et bestemt handicap får tildelt ved spil fra en bestemt tee i en stableford runde. Konverteringstabeller bliver slået op i klubhuset og her på hjemmesiden.

I forbindelse med genratingen er der endvidere foretaget en justering af enkelte hullers handicapnøgle.
På for ni bytter hul 1 og 8 plads, således at hul 1 fremover får handicap nøgle 9 og hul 8 får handicap nøgle 7. På bag ni skifter hul 12 og 14 plads, således at hul 12 fremadrettet får handicap nøgle 4 og hul 14 får handicapnøgle 2.

I forbindelse med genratingen, har baneudvalget endvidere bestemt at følge anbefalingen om at slette de interne Out of Bounce mellem hul 5 og 6 samt mellem 16 og 17.

Den nye banerating og tilhørende ændringer træder i kraft til den 1. April, hvor teestederne også skifter navn fra farver til tal: hvid bliver til 60, gul til 57, Blå til 52 og rød bliver til 48.

 

Baneudvalget