• Post category:Elite
  • Post published:7. maj 2017

Så er sæsonen skudt i gang, og det endda med nyt sponsoret tøj, og en udebane sejr. Det udviklede sig til en meget spændende match, som til sidst faldt ud til vores fordel.

1. og 2.-singlen blev tabt, men da 3. singlen blev vundet, lå det pludselig i hænderne på Jytte og Heidi, der spillede en helt fantastisk match, som først blev  vundet på hul 18, med masser af tilskuere, der bestemt ikke heppede på vores hold. Så glæden var stor, da det sidste put gik i , og vi var udebane vindere med 5-4.

Tusind tak til Uno image og Danish Crown som har sponsoreret vores nye tøj, og endnu engang tak til Anni, som igen i år har valgt at være vores Holdkaptajn.

Her i dag søndag spiller vi hjemme mod Hjørring – en modstander vi aldrig har mødt før, så det bliver helt sikkert en super spændende match.


Opdatering 7.maj kl. 20.42

Søndag d.7/5 havde vi Hjørring på besøg, og de blev sendt hjem med et nederlag på 5-4, så det var en tæt og spændende match. En storspillende Brigitte i Vores 1.single gjorde det dog hurtigt færdig med en 6-5 sejr. Marianne vandt 3.single med 3-2, og Annette afgjorde kampen da hun delte 2.singlen. Vores foursome kæmpede godt, de måtte dog se sig slået på hul 17, men vi vandt matchen og ligger nu på 2.pladsen efter en fantastisk weekend med 2 sejre.
Super godt gået piger.

Marianne Mogensen

Stillingen kan løbende følges her