• Post category:Elite / Nyheder
  • Post published:26. april 2016

Danmarksturneringen damer

Så blev turneringen endelig skudt i gang for vores nye 3. division dame fusionshold ”FH Team Djurs” i nye kamptrøjer sponsoreret af Meldgaard & Larsen samt Uno Image. Stor tak til dem.

Vi kørte til Odder med store og spændte forventninger, vi er jo et helt nyt hold med 4 nye ud af 5 holdspillere, men alle var klar til at gå til opgaven, og med Anni’s hjemmebagte boller i baggen kunne det da kun gå godt.

Vi startede ud i skøn solskinsvejr, men efterhånden som dagen skred frem, blev det til både regn og slud, og Foursomen sluttede runden af i snestorm.

Matchen endte dog med et nederlag på 6-2. Heidi og Jytte kæmpede bravt i deres første divisionskampe, men måtte begge kapitulere. Marianne var nede med 2 efter hul 16, men vandt de to sidste huller og kunne dele matchen. Annette og Brigitte, som  er kommet fra Ebeltoft var nede med 1 efter hul 16, vandt hul 17 og delte hul 18, så alt i alt en nogenlunde god start, og et hold vi godt kan slå på hjemmebane.

Vi sluttede dagen af med tiltrængt varm kaffe i klubhuset, og håber på bedre vejr til vores næste match d.28/5 hvor vi skal møde Mollerup på hjemmebane.

Med venlig hilsen
Marianne Mogensen

Danmarksturneringen 3 div. – pulje 3