“Efter at første halvdel af sæsonen er gået, med mange positive og lærevillige elever, holder jeg nu  ferie i uge 29 og 30 og er på banen igen onsdag d. 1. august.

Jeg overvejer at bruge ferien på at lære mig selv at spille venstrehåndet for at (gen)opleve, hvor svært og frustrerende det kan være, at lære ens hjerne og krop at fungere efter et nyt mønster. Der er selvfølgelig den risiko, at jeg som elev får en dårlig træner og som træner får en håbløs elev!

Træningstiderne efter ferien vil være de samme som før ferien, nemlig onsdage kl. 13.00-19.00, fredage kl.10.00-19.00 og lørdage kl. 10.00-15.00

Begyndertræningen genoptages onsdage kl. 17.30 -18.30 og lørdage kl. 13.00-14.00

Juniortræningen vil fortsat være fredage kl. 16.00-17.00.

”Efterskolen” for de spillere, der begyndte i 2016 og i 2017 har været vellykket, så de der ikke kom med i første runde vil få tilbuddet igen.
Desuden vil der også komme et ”efterskoletilbud” til de spillere, der begyndte i 2015 og har hcp. 37+

Holdtræning er effektivt og jeg ved at flere gerne vil træne på den måde, men har svært ved at finde 4-5 makkere, der kan træne på samme tidspunkt. Hvis du er interesseret i at træne sammen med 3,4 eller 5 andre af nogenlunde samme spilstyrke en time om ugen i 8 uger, så kontakt mig, så kan jeg måske få samlet et eller flere hold.

Sluttelig håber jeg, at det gode vejr vil give anledning til mange gode golfslag, men ingen hedeslag.”

Henrik Jacobsen
Protræner