• Post category:Bestyrelsen
  • Post published:11. maj 2021

Kære medlem

I vores bestræbelse på løbende at udvikle golfklubben, har vi brug for din feedback til at sikre de bedste oplevelser og største mulig værdi af dit medlemskab.

Vi ønsker at blive bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for vores medlemmers oplevelse af golfklubben. Denne viden giver os en unik mulighed for at udvikle en organisation, som hele tiden stræber mod, at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som golfspiller.

Vi mener, at den gode oplevelse for medlemmer i golfklubben, skaber det bedste grundlag for klubbens forsatte udvikling og drift.

I dag er første runde af e-mailen “Norddjurs Golfklub  Medlemsundersøgelse” udsendt til 1/3 af medlemmerne. Øvrige medlemmer vil modtage invitation til undersøgelsen på et senere tidspunkt.

Vi har brug for netop din feedback, og vil bruge dine input til den fortsatte udvikling af golfklubben.

Vi udlodder et gavekort til shoppen på 500 kr blandt besvarelserne.
For at være med i lodtrækningen om gavekortet, skal du sende en mail til kontor@norddjursgolf.dk med overskriften “Medlemsundersøgelse besvaret”, da undersøgelsen er anonym.

Afsender på invitationen til medlemsundersøgelsen er “Players1st”. Se eventuelt efter i din spam/uønsket mappe, da vi har erfaret at e-mailen kan befinde sig der.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen
Norddjurs Golfklub