I dag kl. 09:00 var det nye handicapsystem tilgængeligt i Golfbox.

Alle, på nær nogle få, har oplevet, at det nye handicap er en anelse højere end det gamle.
I tilgift har de fleste så også fået et slag mere i spillehandicap.

Der har i dag været 35 spillere på banen i bekræftede tider. Heraf har 10 spillere indberettet og fået bekræftet deres score. Det er for lidt. Vi må se at vænne os til at indberette flere eller alle vores scores. En dårlig score, der giver et højt handicapresultat, får ingen indflydelse på handicappet, hvis de 8 bedste scores handicapresultater er lavere. Jo flere scores, vi indberetter, jo nærmere kommer vi til et retvisende handicap.

  1. Indberet og få din score bekræftet samme dag, som den spilles. Det er vigtigt for beregnings funktionerne i handicapsystemet.
  2. Hvis du vælger at indtaste din score, når du kommer hjem til din PC, så aftal med din markør, inden I skilles, at han/hun hurtigst muligt bekræfter din score, når den kan ses på markørens PC.
    Hold øje med at markøren holder aftalen.
  3. Meget få medlemmer, de kan tælles på én hånd, har valgt at indlevere deres scorekort i scorekortboksen i klubhuset. Disse medlemmer vil vi gerne have til selv at indtaste og bekræfte deres scores på spilledagen. Derved undgår vi flere dages forsinkelse. Man har tre indtastningsmuligheder: Golfbox App’en, Touch-skærmen på skranken i klubhuset eller computeren derhjemme.

De scores, der er indberettet i dag, bliver efter midnat behandlet af WHS systemet i Golfbox, og i morgen tidlig vil spillerne kunne se, hvilket handicap de har spillet til på dagens runde. Desuden vil de kunne se, hvilken indvirkning, om nogen, den indberettede runde har haft på spillerens handicap.

I den kommende tid vil der blive lagt vejledninger ind under menupunktet ”Nyt Handicapsystem” her på hjemmesiden. Hold øje med hvad der sker.

Regel- og Handicapudvalget.