• Post category:Nyheder
  • Post published:7. januar 2017

Dansk Golf Union har udgivet gratis e-bog “Fra talenter til triumfer” der giver dig historien om, hvordan Danmark skabte en ny generation af vindere indenfor golfsporten.

“Helt oppe på det øverste trin på golfens store trappestige står en gruppe specielle danske sportsfolk. Det er dem, som har vendt middelmådigheden i ryggen og nu er blandt de 300 bedste i en sport, der på verdensplan tæller 60 millioner udøvere.

I mange år kendte vi dem som Thomas Bjørn, Iben Tinning, Anders Hansen, Søren Hansen og Søren Kjeldsen. Det var dem, der kom til til tops på rendyrket talent og vilje – og måske endda skabte et “dansk golfmirakel”.

I løbet af de sidste 10-15 år er der blevet skabt en ny generation af vindere, som er lige så talentfulde og viljestærke som deres forbilleder.

I dette portræt fortæller vi historien om den nye generation af danske golfstjerner. Og vi forsøger at give en forklaring på, hvordan en relativt lille golfnation som Danmark stadig er i stand til at skabe så mange vindere blandt amatørerne og de professionelle, at det nærmest er naturstridigt.

Nogen har spurgt, om vi mon er vidner til endnu et dansk golfmirakel? Svaret er nok snarere det modsatte. Den nye generation af talenter er i vid udstrækning dyrket på initiativer, der først kom til i løbet af 00’erne. Og en svensk landstræner, der med pisk og gulerod trak den danske talentudvikling ind i det 21. århundrede.”

– Klik og læs “Fra talenter til triumfer”