• Post category:Elite
  • Post published:19. august 2013

Elitetruppen i Norddjurs Golfklub har i år slået sig sammen. Herrer og damer har haft fælles træning tirsdag aften, hvilket har givet os mulighed for at lære af hinanden, og i fællesskab forbedre vores spil.

 

Elitedamer kvalifikationsrækken 2013

Elitetruppen i Norddjurs Golfklub har i år slået sig sammen. Herrer og damer har haft fælles træning tirsdag aften, hvilket har givet os mulighed for at lære af hinanden, og i fællesskab forbedre vores spil.

Der har i år været nye tiltag i forhold til, hvordan man spiller sig på hold. Vi har haft ranglisteturneringer samt den nye hulspilspyramide, hvor man har haft mulighed for at udfordre hinanden på tværs af hold og køn.

Vi har også i år oprettet en gruppe på Facebook; “Norddjurs Elitegolf“.
Her lægges opslag op om træning, kørselsmuligheder, fester mm.

Turneringen i år har budt på både op- og nedture. 4. divisionsherrerne starter godt ud, men må desværre se sig slået i de sidste weekender, og skal næste år spille i kvalifikationsrækken. 2. holdet tog en sejr i første kamp, men måtte også herefter se sig slået i nogle tætte matcher. Der er i år kommet flere nye spillere ind i herretruppen. Jakob Trangbæk og Joachim Jensen er kommet ind fra juniortruppen, Helge Julius er kommet hertil fra Kalø, og så er truppen i øvrigt blevet udvidet med blandt andre Per Salling og Søren Kjeldsen.

Damerne havde en forrygende sæson, og vinder puljen efter flere matcher med flot spil på både ude- og hjemmebane. Førstepladsen blev sikret allerede inden sidste match. Derfor var der mulighed for at afprøve unge kræfter på Lyngbygårds bane. Katrine Dahl Larsen på bare 14 år spillede en flot match og gav modstanderen kamp til stregen. Ud over Katrine har holdet i år bestået af Lisa Sand Hentze, Thea Hougesen, Sanne Kofod, Heidi Kofod, Maria Trangbæk, Marianne Mogensen og Marie Næsby. Førstepladsen i puljen har givet adgang til oprykningsspil, som løber af stablen lørdag d. 31. august i Skanderborg Golfklub med 9 deltagende hold på damesiden. I modsætning til puljespillet bliver oprykningen afgjort ved en slagspilsturnering, hvor de 4 hold med den laveste score rykker op i 3. division. Tee-off kl. 11.30 – kom og HEP ;o). Da datoen for oprykningsspillet falder sammen med første runde i klubmesterskaberne, flyttes første runde for elitedamerne til lørdag d. 24. august.

Vi har i år haft glæde af Arne Mikkelsen og Anni Fremming som holdledere. Arne har stået for morgenmad og grill, mens Anni har pakket picnickurven til damerne til samtlige matcher. Fra hele truppen skal lyde en stor TAK til begge! Når alle tre hold har haft hjemmekampe, har vi mødtes til grillmad og hygge på terrassen efter matchen. Det har været et år med godt humør og et super fællesskab.

Vi ses i 2014

Elitetruppen