The Rules of Golf App 2023, der udgives af R&A (og USGA) kan nu opdateres eller downloades, hvis det ikke er gjort tidligere.

2023 Rules of Golf App-opdateringen er nu tilgængelig på iOS (Opdatér/Download via ’App Store’) og vil være tilgængelig på Android fra tirsdag, den 20. december 2022 (Opdatér/download via ’Google Play’).

Den officielle R&A-app til 2023 Rules of Golf inkluderer næsten 30 diagrammer og over 50 how-to-videoer, der hjælper med at forklare reglerne og giver vejledning til mange almindelige situationer. Andre funktioner omfatter:

  • En ny Spillerens regelfinder (”Find reglen”) er beregnet til at hjælpe dig med hurtigt at finde et resumé af den regel, du har brug for, for at besvare dine regelspørgsmål.
  • “Find reglen” funktionen erstatter “Visuel søgning” i den nuværende version, men vil være langt bedre.
  • En ny ‘Lær’-sektion indeholder en videoafspiller, så du kan få adgang til alle regel-videoer på ét sted.
  • ‘Lær’- sektionen indeholder også en ny og forbedret regelquiz.
  • En ny ‘Regelnyheder’-sektion vil indeholde regel-artikler og nyheder, og du vil have mulighed for at slå push-beskeder til, så du aldrig går glip af en ny artikel eller opdatering.

App’en er p.t. tilgængelig på mere end 12 sprog, men den forventes i de kommende måneder at blive gjort tilgængelige på op til 29 sprog.

Vær opmærksom på, at USGA og R&A fra 2023 er gået så godt som 100 % digitalt. Det betyder, at Golfreglerne i fuld udgave og Spillerudgaven af Golfreglerne ikke længere ville kunne fås som trykte regelbøger på dansk.

På dansk må vi benytte os af Webudgaven af Golfreglerne, som kan tilgås via link på DGU’s webside samt tillige via links på Norddjursgolf.dk.

Dertil kommer Golfregel App’en på vores mobiltelefoner, som nok bliver vores bedste ”Regelbog” til dato.

Begge digitale udgaver har tillige den store fordel, at de kan opdateres løbende.

DGU er dog ikke gået helt digitalt. Man vil fortsat udgive Lommeguiden 2023 i en opdateret og udvidet udgave. Den vil komme til salg i sekretariatet.

Regel- og Handicapudvalget
18.12.2022
.