• Post category:Bestyrelsen
  • Post published:13. november 2019

Jeg hedder Peter Klemmensen og er 48 år.
Jeg opstiller til bestyrelsen efter at have siddet som suppleant et lille års tid og godt et år som bestyrelsesmedlem. Jeg finder arbejdet i klubben spændende og mener jeg kan bidrage med nogle kompetencer fra min erhvervserfaring.
Jeg har arbejdet hos Midtdjurs Traktorlager siden 1988 og i 2003 blev jeg medejer af firmaet. Dette har givet mig et godt netværk at trække på,” vi skal ikke alle vide alt, men vide hvem man skal spørge.”

Jeg bor i Allingåbro sammen med min kone. Vi har sammen to piger, som er flyttet hjemmefra.
Mit ”golf liv” begyndte i 2012 i Norddjurs Golfklub. Den modtagelse jeg fik der, gav mig hurtigt lyst til at gøre noget ekstra for klubben.

Med venlig hilsen

Peter Klemmensen
Mobil 26370348