Lørdag den 23. september drog 20 ”tirsdagsdamer” til Aarhus Aadal Golf Club for at spille årets udebaneturnering. – Lad det være sagt med det samme: Vejret kunne have været bedre – den ene regnbyge afløste den anden, men trods bygerne gennemførte alle spillere de 18 huller på en flot og kuperet bane.

Efter runden var det tid til at indtage en dejlig frokost i Café Ved Lund. Denne gang havde udvalget besluttet, at hver enkelt frit skulle kunne vælge fra caféens menukort. Nogle havde valgt smørrebrød, andre sandwich, salat eller dagens varme ret.

Snakken gik lystigt ved bordene, og da præmierne skulle deles ud, fortsatte den muntre stemning – måske iblandet lidt galgenhumor, for ingen spiller havde været i nærheden af at brænde banen af! Det regnvåde græs havde gjort det vanskeligt at få bolden i luften fra semiroughen, så gennemsnitsscoren for alle 20 spillere var under 17 point! – Uanset den gennemsnitligt lave score, så var der i hver række to præmier, der skulle uddeles:

I A-rækken gik sejren til Tina Slot Elsborg, som havde opnået et point mere end Marianne Mogensen, der fik andenpræmien.

Med fire points forskel indtog Inger Stornes suverænt førstepladsen i B-rækken, mens andenpladsen gik til Birthe Bang.

I C-rækken var der igen tæt løb mellem første- og andenpladsen, men det blev Susanne Gotfredsen, der med et point mere end Bente Bennetzen vandt førstepræmien.

Tirsdagsdameudvalget ønsker vinderne tillykke!