Trods dystre vejrudsigter mødte alle frem til start på Øland golfklubs bane tidligt mandag morgen.

64 veteraner, så vi havde fået lov til at lave gunstart.
Sikken en velkomst vi fik. Der var disket op med varm kaffe, så vi kunne ruste os til 18 huller i måske regnvejr. Men nej…. Det havde de sørme også sørget for. Det meste af den lovede regn faldt andre steder. Det var først sidst på runden, de ikke formåede at holde skyerne i skak. Men for at holde modet oppe hos deres gæster, valgte de at køre ud med varm kaffe på hullerne.
Ja, hvis det ikke kan kaldes service, så ved vi ikke, hvad service er.

Efter runden tog vi alle til Hotel Søparken i Aabybro, hvor vi blev indkvarteret – og så var der kaffe og kage.

Så var der lige tid til en slapper og efter et bad og omklædning, var der dækket op til den store middag, hvor vi startede med en velkomstdrink. Snakken gik livligt (hvis Ruben kan få videoen i gang på hjemmesiden, kan man høre hvor meget). Der blev spist og drukket og efter maden var der kaffe i tilstødende lokale, hvor raflebægrene kom frem til en omgang 30.

Det blev halvsent og for nogle temmelig sent, inden pladsen under dynen kunne indtages.

Tirsdag morgen var der samling kl. 7.30 uden for døren til Kurt og Helga. Vi stod alle klar med flag og sang, da vi endelig havde fået heppet Kurt ud af dynen.

Så var der morgenmad!

Endnu en gang af sted til Øland Golfklub. Men dagen så mere indbydende ud med blå himmel og solskin. Endnu en gang en dejlig runde, hvor Øland igen servicerede med kaffe, så ikke var dyrere end det smil, han fik til tak.
Alle kom ind, vi fik hentet vores drikkevarer mens Jens Peder talte og talte.
Men hvad.. på terrassen var der sol og sommer, og hjemmeplukkede sherrytomater fra Øland.

Der var præmier til de 5 bedste i herre og damerækken. I år blev det Inge-Lis Mørch og Ove Winther, der fik overdraget udebanetrofæet til pasning til næste år.

En tak til alle for en herlig tur og en speciel tak til de medlemmer, der passede os op i alle ender og kanter fra Øland Golfklub.

Billeder er klar på Foto-siden