• Post category:Elite
  • Post published:5. maj 2019

Herreholdet i 5. division pulje 4 vest, var ude lørdag mod Skanderborg.

Dagen startede i kulde og haglbyger, men klarede op ad dagen. Der blev spillet 3 singler og 2 Foursomes denne dag og det så ud som at Norddjurs skulle op imod overmagten, hvis man så på handicapforskellen af de 2 hold.
Norddjurs havde næsten det dobbelte i handicapsummen end Skanderborg. Det skulle vise sig at vores drenge ikke ville ligge sig fladt ned, men valgte at tage kampen op, det resulterede i 4 af 5 matcher måtte helt til 18. hul……med et fantastisk udfald til os. Kun Mathias afsluttede før 18. En stor præstation af alle på udebane og en stor pointsejr med cifrene 1-11.

Søndagen, startede vejrmæssigt mildere end lørdagen og det var handicapforskellen også mod Kalø.
Med det i tankerne var det nemt at falde til den tro at vi kunne få det nemmere end mod Skanderborg og sejren var i sigte. Netop, denne forfaldenhed, blev der advaret om.
Kaløs spillere var af en anden type og det skulle vi ikke skulle lade os overraske af. Beskeden blev hørt og drengene gik endnu engang på udebane ud, og leverede. Holdet afgav kun et enkelt point mere end dagen før. En fantastisk indsats og holdning af holdet, resulterede i en sejr på 2-10.

Holdet kan gå fra denne weekend og 1. runde på en suveræn 1. plads i puljen. Holdet afgav blot 3 point ud af 24 mens Mollerup måtte afgive 5.5 og ender på 18.5. Begge hold har dog 4 point fra weekendens 2 vundne holdkampe.

En fantastisk start på Danmarksturneringen, hvor der restere yderligere 2 runder.
Henholdsvis i runde 2 venter der 1 udebane- og 1 hjemmebanekamp. Afslutningsvis slutter vi 3. runde med 2 hjemmebanekampe.

Eliteudvalgsformanden, Holdkaptajnen og Coach er meget tilfredse og stolte efter denne bedrift.
Dog er projektet blot begyndt, og vi vil forsætte arbejdet med at udvikle hele truppen for at skabe de ønskede resultater.

Har du lyst lyst til at komme og støtte os, er det på hjemmebane søndag d. 16. juni med 1. start 08.50