Herunder er hans præsentation:

Valg til bestyrelse

Mit navn er Gunnar Pilgaard. Den 5. dec. fylder jeg 65 år. På trods af alderen eller måske i virkeligheden på grund af alderen mener jeg, at jeg har nogle kvalifikationer som Norddjurs Golfklub kan bruge. Jeg har spillet i klubben siden 2004, og hver eneste gang jeg har kørt ud i klubben, og det er ikke så få gange, har jeg nydt det i fulde drag. Ikke bare det at komme ud og spille golf, men også det at møde en masse mennesker, få hilst, klaret vejret og indimellem også lidt af verdenssituationen.

Efter at jeg i de seneste 3 – 4 år dels har haft en kort ansættelse, haft en praktikperiode og derudover lavet en del frivilligt arbejde, har jeg fået et ganske godt kendskab til klubben. Ikke bare klubbens fysiske rammer, men også klubbens personale, bestyrelse og rigtig mange af klubbens medlemmer.

Vedligeholdelse og forbedring af hele vores anlæg har min interesse. Med mit netværk er jeg sikker på at kunne organisere og iværksætte endnu mere frivillig arbejde. Jeg vil gerne være med til at skabe en stemning af, at dette er vores klub vores bane. Desuden ligger det mig meget på sinde, at alle føler sig velkomne i klubben. Det kræver meget mere end, at vi alle siger det og går og mener det.

Det arbejde jeg ønsker at byde ind med vil først og fremmest foregå i øjenhøjde. Et ejerskab til klubben kan kun skabes gennem involvering og medvirken.
Hilsen
Gunnar Pilgaard

Gunnar Pilgaard
Gunnar Pilgaard