Vi gør hermed opmærksom på, hvad den nye stærkt reviderede Persondataforordning, der træder i kraft d. 25. maj 2018 vil betyde for dig.

Vi har dit medlemskab oprettet, herunder navn, adresse, telefonnummer, mailadresse samt din fødselsdag. Vi har IKKE dit personnummer (de sidste 4 cifre) registreret.

Norddjurs Golfklub anvender ovenstående data til oprettelse og håndtering af dit medlemskab i henhold til klubbens privatlivspolitik. Kopi af privatlivspolitikken udleveres i forbindelse med din indmeldelse og er tillige tilgængelig på klubbens hjemmeside.

Hvis du melder sig ud af klubben, vil du blive slettet senest 12 måneder efter udmeldelse.
Din handicaphistorik kan i den periode overføres til en eventuel anden golfklub. Din handicaphistorik kan i samme periode udleveres. Derefter slettes den og kan ikke gendannes.

Norddjurs Golfklub gør ligeledes opmærksom på, at vi på klubbens klubbens hjemmeside og sociale medier offentliggør billeder, der som hovedregel bliver taget i forbindelse med diverse turneringer. Det kan dreje sig om billeder taget på banen og billeder, der bliver taget ved præmieoverrækkelser.

Hvis du ikke ønsker at figurere på sociale medier med foto/video/lydoptagelser, må du aktivt melde fra til fotografen på stedet. Klubben vil bestræbe sig på, at billeder med direkte kobling til navn ikke finder sted.

Situationsbilleder taget ude på klubbens område, vil kunne blive offentliggjort uden personlig henvendelse på klubbens hjemmeside og sociale medier i forbindelse med promovering af golfspillet.

Vi gør også her opmærksom på, at der via Golfbox foretages mailudsendelse til vores medlemmer. Bl.a. vedr. banelukninger, turneringsremindere osv.
Ønsker du ikke disse henvendelser må du AKTIVT melde mails fra på Golfbox under ”Ret Profil”, hvilket så også medfører, at du heller ikke modtager mail ved tidsbestilling, men kun kan læse disse meddelelser på Golfbox.

Klubbens medlemmer/ansatte med adgang til persondata har underskrevet en databehandleraftale. Klubbens regler for behandling af persondata kan du læse her. 

Med golfhilsen Norddjurs Golfklub