Søndag den 8. januar 2023 oprandt dagen for Tirsdagsdamernes allerførste nytårsturnering, som blev spillet over 9 huller. En uges tid inden turneringen varslede meteorologerne sne, men ændrede heldigvis senere udsigten til tørvejr med 7-8 graders varme og næsten ingen vind – og sådan blev det!

26 kvinder opdelt i otte hold drog ud på banen for at spille Stableford – med udfordringer, f.eks. skulle en af holdets spillere putte med én hånd på et hul. Andre gange skulle en spiller slå hele vejen fra tee til green med samme kølle eller jern. Lykkedes det trods udfordringen spilleren at få point på hullet, kunne hun lægge to point til sin score og dermed også til holdets score, som var summen af spillernes individuelle scores.

Der blev kæmpet bravt for pointene, og med 65 point blev det Birthe Bang, Kirsten Jensen og Anni Fremming, der vandt førstepræmien, mens andenpræmien blev vundet af Rita Kirkegaard, Susanne Brøgger Andersen og Ingelise Sørensen, som tilsammen nåede op på 62 point.

Efter turneringen var der puttekonkurrence på en måtte. Hver spiller fik tre bolde, og nu gjaldt det om at få så mange bolde som muligt i hul i ét slag. Ingen fik alle tre bolde i hul i første runde, men flere fik to bolde i hul. Efter omkamp blev det Ulla Friis, der løb af med sejren og modtog en præmie i form af lakridskugler.

Inden vi satte os til et flot pyntet bord for at nyde en lækker tapasanretning, ønskede vi hinanden godt nytår med et glas bobler.

Efter spisningen skulle der tippes 13 rigtige. Spørgsmålene vedrørte primært Norddjurs Golfbane, eksempelvis i hvilket år banen blev taget i brug. Der blev arbejdet meget koncentreret, men desværre var der ingen, der havde 13 rigtige. Og heller ikke hverken 12 eller 11 rigtige, men Anni Fremming og Ellen-Margrethe Larsen havde begge 10 rigtige. Efter lodtrækning modtog Ellen-Margrethe en pakke med lakridskugler som præmie.

Udvalget var i gavehumør, så der var også tre lodtrækningspræmier. De heldige vindere var Tina Sloth Elsborg, Susanne Gotfredsen og Jannet F. Hansen.

Udvalget ønsker alle vindere tillykke og takker alle deltagere for godt fremmøde