Fra 1. januar 2021 træder et nyt handicapreguleringssystem i kraft. For at du allerede fra årsskiftet kan få et retvisende handicap at spille efter, vil vi i Regel- og handicapudvalget opfordre til, at du, så længe der kan handicapreguleres, indrapporterer så mange tællende scores som muligt. Dit nye handicap beregnes nemlig efter de otte bedste af dine seneste 20 registrerede runder.

Selvom vi er i besiddelse af materiale til Handicapregel aftener, forhindrer de gældende forsamlings restriktioner os desværre i at indkalde til aftenmøder. Det vil kun være ganske få medlemmer, vi kan nå at samle inden årsskiftet.

Følg med her på hjemmesiden under menupunktet NYT HANDICAPSYSTEM. Her vil vi løbende informere om systemet.

På siden NYT HANDICAPSYSTEM er der indlagt links til sider, der indeholder al information om det nye system. Der er rigtig mange muligheder, så du bestemmer selv, hvor meget information du vil tilegne dig om systemet. Alt det beregningstekniske tager Golfbox sig heldigvis af.

Har du undervejs spørgsmål, så skriv til os. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Regel- og Handicapudvalget. Vi vil så efterfølgende offentliggøre relevante spørgsmål og svar på regelsiden.

Gå til siden NYT HANDICAPSYSTEM

God fornøjelse.

REGEL- OG HANDICAPUDVALGET